Friday, December 9, 2011

Hadiah dari Aunty Ena...

Aidil dapat hadiah ni dari Aunty Ena masa raya hari tu.. aidil kan september baby.. hehe.. selalulah besday nya masa raya.. masa ni g open house rumah Aunty Ena.. tau-tau dapat plak hadiah.. masa nak balik pun sibuk dier ngusung kotak hadiah ni, tak kasi orang lain pegang.. :)
suka betul dapat hadiah.. masa berbalut tak sempat nak snap.. tak sabar2 dier nak bukak, nak tengok apa hadiah kat dalam..




wat peace.. sambil sempat menggaru pipi..




tak sabar2 nak kuarkan kete tu dari kotak..




terus main.. suh salin baju dulu pun taknak..

suke betul dapat kete besar ni dari Aunty Ena.. siap ada bunyi2 cam kete F1 tu.. asyik2 dier goyang2 kepala driver kete tu kasi bunyi.. sekarang ni dah tak bunyi dah kete ni.. baru ibu nak citer kat sini.. hahaha.. :)

Apa2pun Thanks sgt kat Ena coz sudi bg present untuk budak kecik ni.. Sayang Ena.. :)

p/s: ena pun tak lama lagi nak dapat baby boy gak..:) nnt bleh join main bola sama2.. abang aidil ni gila bola.. sampai bola boling yang berat tu pun dier nak main gak.. tak dapat baling, tendang pun jadi.. :)




No comments:

Post a Comment