Saturday, January 8, 2011

Tahun Baru 2011

Pejam celik.. pejam celik.. dah masuk tahun baru.. dah bertambah umur lagi.. :)
selamat tahun baru semua.. walaupun dah lambat 7 hari... hehe..

Tahun baru mesti semua ada azam baru kan... takpun renew azam lama yang tak complete lagi..
tahun ini akan sambut baby baru dalam family aku... tak sabar nak jadi 2nd time mommy-to-be lagi.. mudah-mudahan semuanya dipermudahkan dan diberkati Allah..

Due date bersalin 15 April 2011.. sekarang dah 26 minggu (6 bln 2 mggu).. tinggal lagi 14 minggu to go.. tu pun kalau ikut date la.. kalau baby nak keluar awal, tak dapat la nak tolong... :)

Perasaan lebih tenang bila mengandung 2nd baby ni.. mungkin sebab dah ada experience masa 1st baby dulu.. tapi orang kata semua pengalaman mengandung & bersalin tak sama pada setiap kandungan.. tapi aku harap bersalin 2nd baby pun dipermudahkan macam abgnya dulu.. :) Amin..

This week checkup hari tu (5/1/2011) dapat suntikan dos 3 untuk kancing gigi.. ni masih bengkak sikit lagi.. nasib baik lepas ni dah takde lagi.. :) next checkup plak 1 bln lg (9/2/2011)..

Apa2pun sekarang dah boleh mula buat preparation untuk beli barang2 untuk baby baru & persediaan ibu untuk berpantang nanti.. :) nnt blehla update

p/s: esok birthday mak.. (9/1/2011) sayang mak..:)
2nd p/s: esok wedding dinner Ye Ling (my bos daughter).. congratulation.. :)