Monday, November 28, 2011

Aleesyha demam ~ nak tumbuh gigi...

Minggu lepas anak dara kecik aku nie demam... rsnya ni baru kali kedua dier demam, aku rasa mungkin salah satu penyebabnya adalah dier nak tumbuh gigi.. :)
alhamdulilah, jaga aleesyha ni terasa senang jek sebab antibodi kuat sikit.. memang jarang sgtla nak selsema ke, batuk ke.. tapi kuat menangis + menjerit kalu tak puas hati orang tinggalkan dier main sorang2.. haha.. [kuat okey.. kalah suara ibunya :) ]





nampak tak 2 batang gigi saya?




muke budak demam tido..




alolo.. cian anak ibu..


dalam 2 hari gak dier demam, 1 hari ibu amik cuti.. duk umah menguli adik ajek.. masa tu si abang pun nak jeles.. ibu dokong adik, abang nak dokong jugak.. lama2 memang tak terlayan.. nasib baik ibu cuti sehari jek, kalu seminggu mau pengsan jugak mendokong dua2 sekali.. nasib baik abang aidil baru 11 kilo jek.. :)

p/s : Selamat menyambut tahun baru 1433 hijrah.. semoga buku amalan baru kita semua akan menjadi lebih baik dari buku yg lama.. Amin..

2 comments:

  1. olo..cian leesya demam..mintak upah nk dapat gigi tu. Moga Aleesya cepat sembuh..terasa x gigi dia masa BF b? hee..takut kena geget!

    ReplyDelete
  2. time kaceh aunty ena.. leesyha dah baik demam dah.. aunty ena nak try test tak gigi leesyha? hehe.. ibu dah selalu dah jd tempat testing gigi ni.. ;)

    ReplyDelete