Monday, March 21, 2011

36 minggu

usia kandungan aku dah genap 36 minggu 3 hari dah hari ni.. monday mood, malas nak pg kerja.. seronok bercuti.. bermalas-malasan kat umah.. baby macam biasa, aktif dalam perut ibu.. perasaan kuat mengatakan baby boy.. tapi masih ada harapan untuk baby girl, sebab masih tak tau jantinanye... :)

minggu ni ada appointment scan lagi (23/03/2011).. check up pun dah dua minggu sekali.. mengandung kali ni rasa cam sekejap jer.. tup2 dah masuk 9 bulan.. lagi 25 hari nak sampai due date (15/04/2011).. rasa cam tak sabar jer nak jumpe baby baru.. :) harap2 semuanye selamat dan dipermudahkan.. Amin..


p/s: abg aidil pun dah makin keletah & banyak mulut.. harap2 nanti dia takdela meragam bila dapat adik baru.. ibu sayang dua2.. :)

No comments:

Post a Comment