Thursday, April 29, 2010

"Mohammad Aidil Zaqquan" buah hati Ibu


Tarra... Inilah anak kesayangan ku..

Ada gaya model x? huhu.. kecik2 dah pandai bergambor... zaman2 kiter kecik dulu..gambo cecomot jer muke.. bebudak zaman sekarang advance you..


tengok ape tu?


seksi la..


vroomm.. vroomm...

alhamdulilah, ibu bersyukur sangat2 anak ibu sekarang dah sihat.. untuk info. my son ni mengidap "Eczima" ianya sejenis penyakit kulit yang agak kronik.. simptom2 nye, kulit akan terlampau kering @ kemerah2an dan berair di seluruh badan serta akan menyebabkan kegatalan yang melampau.. kalau dibiarkan digaru boleh sampai berdarah2.. dier kena masa umur 3 bln sampailah 1 thn 4 bln brla baik cam skarang ni.. kalu diingatkan masa dier sakit dulu, mmg sedih sgt, tak sampai hati tgk si kecik tu menanggung sakit camtu, kalu boleh tukar tempat dah lama ibu amik sakit tu... biarlah anak ibu sihat sentiasa... Amin..















































video

3 comments:

  1. laaa..b ke annaaimi ni.hehe.ingat kan sape.ok..b datang fradoo khamis nanti k ;) da besar dah aidil..alhamdullilah sehat dah dia. comel! sebijik cam muka b..nanti kite jumpe ena bg tudung n kite story2 k ;)

    ReplyDelete
  2. wah...nana dah ade blog...

    miahahaha...

    dh besau anak ko...
    macam muke ko laa nana...

    ~nurul~

    ReplyDelete
  3. ena : hehe.. saje tukar email baru.. rs cam dah tak bape sesuai dah nak jd baby lg.. huhu.. sekarang dah jd mak baby dah..


    nurul : saya budak baru belajar.. kalu salah boleh la cikgu dilla tolong ajarkan ye.. nanti nak berguru cara2 nak mencantikkan blog ye cik Nurul ku sayang...(",)

    ReplyDelete